onsdag 28. april 2010

Tiden går



HEYAAALL

Ja.. Her i gården er det mye eksamens ditt og datt. Ganske så kjedelig. Vi sitter for det meste på Starbucks og leser filosofi, eller hjemme og ser på paradise... Vi har hatt vår siste spansktime med Miss. Luna og vi syns det er litt trist i grunn for hun var veldig flink, og er en kongedame.

Ellers så har Ingvild lært meg å hekle :D
Her er noen av produktene vi har mekka:


eg har laga meg hårbånd


og Ingvild har laga seg armbånd


På spinningen her går det mye i norsk muzic altså. I går var det Röyksopp (megaoppsig!!!) og i dag Briskeby! For noen uker siden spilte han faktisk noe Kings of Convienience også. Jeg blir veldig overrasket over sånt, og blir nesten litt stolt av disse norske artistene som har greid å ta steget helt til randome høytalere i Mexico.


Litt bilderrr



Vi har laget sushiiii


Vorsetiiid


Ingvild fikk gjennomgå..


Sandra & Elise


Shes wild on la guitarrrra


Ellers så nærmer oppholdet seg slutten. Vi har blandede følelser angående det. Gleder oss SYKT til å bli ferdig med eksamenene (1 denne uken, 3 i neste) men vi har jo fått endel hyggelige bekjentskaper her, og prisene på mat og drikke er jo fabelaktige...

I dag tidlig regnet det masse, så vi tok på oss bikinien og hoppet uti bassenget. Vi synkronsvømmet, stompetkompen og stod på skuldrene til hverandre, som lekne små barn, uvitende om livets mørkere sider :)



I kveld skal vi ut å feire livet nok en gang, chilensk vin og salte kjeks er innkjøpt, og vi er i relativt godt humør! Håper alle i Norge får en kongelig kveld. Spesielt de i Bergen..

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxo
-Ing&Sandy

2 kommentarer:

  1. beste innlegg hittil! :D miz u 2 cuties! :D <3 Og så brune dere har blitt, heeeeelvete. and blond!

    SvarSlett
  2. Jeg måper! Dere to ser ut som to ville partyjenter fra et meksikansk elektronika/akkustisk jenterockeband <3 elsker slosskampene deres! OG HERREGUD HÅRBÅNDENEEEEEE

    SvarSlett